Gremo na Ledeno trofejo?

8. 1. 2020

Velik brezplačni tretji zimski družinski dogodek - Ledena trofeja na jezeru Jasna v Kranjski Gori, bo ponovno zvabil vse družinske člane na drsalke, v želji, da zadanejo čim več hokejskih golov. Se vidimo v soboto, 15. februarja že od sedme ure naprej! 

Rdeča nit dogodka je hokej na prostem, ki vsem udeležencem nudi edinstveno in pristno doživetje športa ter narave – prvinskega hokeja, ki se še danes po Sloveniji in okolici najpogosteje igra na zamrznjenih jezerih, bajerjih in potokih.Rdeča nit dogodka je hokej na prostem, ki vsem udeležencem nudi edinstveno in pristno doživetje športa ter narave – prvinskega hokeja, ki se še danes po Sloveniji in okolici najpogosteje igra na zamrznjenih jezerih, bajerjih in potokih.

 Namen Ledene trofeje je, da se vse generacije poslužijo zanimivega zimskega dogajanja na in ob zaledenelem jezeru Jasna v Kranjski Gori. Namen Ledene trofeje je, da se vse generacije poslužijo zanimivega zimskega dogajanja na in ob zaledenelem jezeru Jasna v Kranjski Gori.

"Taki dogodki so vedno posebni, pritegnejo veliko privržencev hokeja in so lepa reklama za ta šport. Živim ob Koseškem bajerju v Ljubljani, tako da hokejskih zgodb ne manjka, žal pa so zime vedno bolj tople in je tudi zgodb z ledu v naravi vedno manj. Sicer pa so tekme na prostem bolj nepredvidljive zaradi mraza, vetra, snega, sonca, dežja, pogosto je bila izziv vidljivost, a je vedno to tudi posebno doživetje. Sam sem zadnje resne tekme na prostem odigral v Zalogu in v avstrijskem Bregenzewaldu, format igre 3 na 3 pa je zanimiv tudi zaradi več zadetkov, vsaka napaka je lahko že odločilna, od igralcev zahteva veliko tehničnega znanja, za gledalce pa je bolj atraktivna."

Dejan Kontrec, generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije.

Tudi hišni ljublejnčki se lahk udeležijo Ledene trofeje. Tudi hišni ljublejnčki se lahk udeležijo Ledene trofeje.

Dogodek organizira Agencija Extrem, ki ustvarja priljubljene in nagrajevane družabne športne in rekreativne dogodke, kot so Red Bull Goni Pony, mednarodni turnir Ljubljana Beach Volley, Spartan Race Slovenija, Olimpijski festival, plezalski spektakel Trigav The Rock Ljubljana, DP v košarki 3x3, mednarodni košarkarski turnir FIBA Ljubljana 3x3 Challenger, Pljusk na Velenjski plaži (zabavni skoki in poleti v vodo) in Red Bull 400 Planica (tek na planiško velikanko).

Hop-hop, na drsalke. Hop-hop, na drsalke.

Tudi maskote drsajo in igrajo hokej. Tudi maskote drsajo in igrajo hokej.

Tanja Mojzer
Foto: Dino Skorja

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.