Še malo do festivala Hokus pokus

6. 1. 2020

Od 8. do 10. januarja bo v okviru Pionirskega doma potekal že 13. Hokus pokus. Gre za edinstveni festival, ki je preplet znanosti in umetnosti v Sloveniji. Festival je namenjen osnovnošolcem in je zelo izobraževalen in kreativen, ponuja mnogo novih idej, ki so podane na zelo zanimiv in sproščen način. 

Viktorija Potočnik, direktorica Pionirskega doma ob napovedi festivala poudarja: “V Pionirskem domu vemo, da lahko znanost mladim približamo na zabaven in poučen način. Festival Hokus - Pokus povezuje znanstvenike, mentorje in učenke in učence. Ob zabavnih poskusih in delavnicah že trinajst let spodbujamo vedoželjnost in potujemo po poteh novih odkritij.”

Osnovnošolci bodo predstavili mnogo svojih poksusov in novih odkritij. Osnovnošolci bodo predstavili mnogo svojih poksusov in novih odkritij.

13. Hokus pokus bo potekal v Pioniorskem domu. Od 8. do 10. januarja bodo od 9. do 12. zanimive delavnice za osnovnošolce. 13. Hokus pokus bo potekal v Pioniorskem domu. Od 8. do 10. januarja bodo od 9. do 12. zanimive delavnice za osnovnošolce.

T. M.
Foto: Rok Vidmar

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.