NAGRADNO: Čarovničin dvorec ob prazniku Čebelice

21. 10. 2019

Si že pokukal, kako se ob četrtkih popoldan bober Bor iz Studia Kriškraš odpravi na obisk v radijski studio, kjer prisluhne interpretaciji pravljice iz zbirke Čebelice? Ob jutrišnjem prazniku Čebelice pa ti eno slikanico iz zbirke tudi podarja!  

Čebelice so knjige iz zbirke otroških pravljic Knjižnica Čebelica, ki jih izdaja Mladinska knjiga. Jutri, v torek, 22. oktobra, se bo v knjigarni Konzorcij v Ljubljani odvil tudi praznik Čebelice, njemu v čast pa bi bober Bor rad razveselil tudi bralce otroškega portala RTV. Znaš odgovoriti na nagradno vprašanje na dnu strani in si priboriti svojo Čebelico?

Pravljice iz knjižne zbirke Knjižnica Čebelica založbe Mladinska knjiga že drugo sezono sedem zaporednih četrtkov pestrijo program RTV Slovenija.Pravljice iz knjižne zbirke Knjižnica Čebelica založbe Mladinska knjiga že drugo sezono sedem zaporednih četrtkov pestrijo program RTV Slovenija.

Lani smo jih poslušali v radijski oddaji Lahko noč, otroci!, v teh jesenskih dneh pa skupaj z bobrom Borom in v interpretaciji sedmih znanih igralcev in igralk, v svoji videopodobi, gostujejo tudi na televizijskih zaslonih.

Bober Bor ti podarja knjigo iz zbirke Čebelice z naslovom Čarovničin dvorec! Spodaj preberi, kako knjiga lahko postane tvoja!Bober Bor ti podarja knjigo iz zbirke Čebelice z naslovom Čarovničin dvorec! Spodaj preberi, kako knjiga lahko postane tvoja!

Pravno obvestilo:
Vse podrobnosti o varovanju osebnih podatkov za namen sodelovanja v nagradni igri, si preberite tukaj. 

Foto: Mladinska knjiga
E. V.