V ZOO z bučo namesto vstopnice!

16. 10. 2019

To soboto in nedeljo, 19. in 20. oktobra, lahko otroci vstopite v Živalski vrt Ljubljana brez vstopnice, če boste s seboj prinesli bučo, ki je težja od štirih kilogramov.

Tradicionalno, že petič zapored, bo prihajajoči konec tedna Bučni vikend, ko ste predšolski in šolski otroci vabljeni, da ta jesenski pridelek prinesete v ZOO. Bučo za vstopnico zamenjate na blagajni, kjer vam bodo pokazali, kam lahko bučo odložite. Lažjih buč od štirih kilogramov žal ne bodo mogli uporabiti. Če pa boste s seboj prinesli nad 8 kg težko bučo, pa jo boste lahko zamenjali za kar dve otroški vstopnici!

Buče bodo porabili za obogatitev prostora nekaterim živalim ter z njimi okrasili celoten živalski vrt. Buče bodo porabili za obogatitev prostora nekaterim živalim ter z njimi okrasili celoten živalski vrt.
Bi čudežne lastnosti živali rad spoznaval tudi na Čarovniških dnevih? Koliko prebivalcev živalskega vrta bi prepoznal po njihovem oglašanju?Bi čudežne lastnosti živali rad spoznaval tudi na Čarovniških dnevih? Koliko prebivalcev živalskega vrta bi prepoznal po njihovem oglašanju?

Foto: ZOO Ljubljana
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.