KAR GOTOVO NE VESTE: Zakulisje s snamanja Košarkar naj bo 2!

9. 10. 2019

Film Košarkar naj bo 2 po celi Sloveniji polni kinodvorane. Po zadnjih podatkih si je film ogledalo že kar krepko nad 10.000 ljudi. Ekipa je od premiere, ki je bila 26. septembra obiskala tudi mnoge kraje, kjer ste se lahko z njimi fotografirali in jih kaj vprašali. Tudi eksluzivno za naš portal je ekipa izdala nekaj izjemnih zanimivosti iz samega snemanja. Vas zanima, katere? 

O filmu smo že večkrat pisali, bili smo prisotni tudi na zadnjem snemalnem dnevu, ki je potekal na obrobju Ljubljane. Naj vas spomnimo: film je bil posnet v pičlih dvajsetih dneh, snemalo se je konec avgusta in septembra 2018, kar pomeni, da je od zaključka snemanja do premiere preteklo eno leto. Tudi drugi del je nastal v koprodukciji naše RTV medijske hiše. 

Na dan premiere, 26. septembra, smo seveda tudi mi obiskali ljubljanski Kolosej, kjer smo za rokav pocukali nekaj igralcev in režiserja in iz njih izvabili najbolj zanimive prigode iz snemanja. 

Ekipa je do danes obiskala že mnoge slovenske kraje. Ekipa je do danes obiskala že mnoge slovenske kraje.

Premiera filma, 26. septembra je v Koloseju potekala v dveh velikih dvoranah, saj si je film prišlo ogledati ogromno šolarjev. Premiera filma, 26. septembra je v Koloseju potekala v dveh velikih dvoranah, saj si je film prišlo ogledati ogromno šolarjev.

»Premiera in prvi dnevi po njej so bili sicer naporni, a hkrati smo se imeli res super, saj je užitek, ko vidiš, da so dvorane polne in da je ljudem film všeč. Razdelili smo veliko podpisov in moram reči, da me kar malo boliroka. Veselim se tudi prihodnjih tednov, ko bomo s soigralci obiskali še nekaj mest in se kot filmska ekipa predstavili gledalcem,« je po prvih dneh svoje vtise strnil Klemen Kostrevc, ki je v filmu upodobil Ranto.

»Nekoč davno smo si s filmsko ekipo zaželeli ustvariti zabaven in srčen film, zdaj vidimo, da nam je to uspelo. Obisk kinodvoran v teh prvih dneh predvajanja je čudovit in odzivi gledalcev, mlajših in starejših, so res sončni. To je izjemno lepo. Nam je v veliko zadovoljstvo in nas več kot navdušuje. Ali kot pravi lik iz filma: "To še ni konec, to je šele začetek.«

Režiser Boris Bezić

Tanja Mojzer
Foto: Tanja Mojzer in Košarkar naj bo Press

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.