Nova sezona otroških televizijskih oddaj je tu!

1. 10. 2019

Si pretekli vikend opazil, da so nazaj tvoji Kriškraševci, pa tudi Ribič Pepe, Infodromovci in Firbcologi? Zakorakali so v jesen in čakajo na tvojo družbo na TV SLO1! 

Prve ta teden boš srečal Infodromovce. Naslednji tednik za otroke bo na sporedu v petek ob 18.uri.Prve ta teden boš srečal Infodromovce. Naslednji tednik za otroke bo na sporedu v petek ob 18.uri.

Firbcologi so v prvi oddaji sezone stanovanje spremenili v pravo delavnico in v njem je zares zavladalo izredno stanje! Obiskali so tudi optika in očistili divje odlagališče. Druga oddaja sezone bo na sporedu v soboto, malo pred 9. uro zjutraj.

Kriškraševci so v prvi oddaji spoznavali razigrano družbo in iskali skrivnostno Deželo samorogov. Kaj bodo pripravili v drugi oddaji, preveri to soboto ob 8. uri zjutraj.

Te je česa strah? Ribič Pepe je v prvi oddaji sezone govoril ravno o njih - o strahovih. Oglej si oddajo in ugotovil boš, zakaj! Naslednja oddaja bo na sporedu to soboto, takoj za oddajo Kriškraš.

Po soboti pa je vrsti še nedeljski jutranji program. Že ob 7. uri zjutraj se pričenja televizijski Živ žav! Čakajo te Govoreči TomKravica Katka, BratcaZmajči zmajProfesor Baltazar in mnogi drugi junaki! Vse živahne risanke iz Živ žav-a, ki si jih morda zamudil, vedno najdeš tukaj

Foto, video: RTV
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.