Video natečaj: Kaj pa ti znaš?

30. 10. 2019

Poješ, plešeš, kuhaš, šivaš, kipariš, izumljaš? Pomagaj napolniti spletni prostor Otroškega portala RTV s tvojimi idejami in talenti, opozoriš lahko tudi na svoje misli o svetu! V zameno te čaka bogata zakladnica nagrad!

Otroci in mladi po celem svetu v zadnjih mesecih opozarjate na svetovno okoljsko krizo. Da otroci spremljate svet z budnimi očmi in imate še veliko drugih sporočil, ki bi jih radi predali širši javnosti, verjamemo ustvarjalci Otroškega portala RTV. Z video natečajem "Kaj pa ti znaš?" zato osnovnošolcem iz prve in druge triade ponujamo medijski prostor za izražanje.

Z videoposnetkom, v katerem pokažete kakšno od vaših spretnosti, lahko sodelujete v našem nagradnem natečaju. Z videoposnetkom, v katerem pokažete kakšno od vaših spretnosti, lahko sodelujete v našem nagradnem natečaju.

Pod budnim očesom strokovne žirije in uporabnikov spleta - ki bodo za svoje favorite lahko glasovali in jim pomagali do zmage - bomo izbirali videe o projektih, izdelkih, izumih in glasbenih točkah, da bodo o njih lahko sliši vsi!
 

Natečajne pogoje smo 26. marca 2020 dopolnili in podaljšali rok prijave videov. Na otroškem spletnem portalu MMC RTV bomo video posnetke sprejemali in objavljali do 30. septembra 2020. Obdobje glasovanja bo potekalo med 12. oktobrom in 9. novembrom 2020. Zmagovalci, oziroma nagrajenci, bodo razglašeni do 23. novembra 2020. 

Video natečaj

Osnovnošolci prve in druge triade sodelujte v Kaj pa ti znaš?! Navodila za prijavo najdete tukaj