Danes: Košarkar naj bo 2!

26. 9. 2019

26. september je dan, ko bo v slovenskih kinematografih zaživel težko pričakovani film Košarkar naj bo 2. Tudi drugi del je nastal v koprodukciji naše RTV medijske hiše in mu napovedujejo velik uspeh. Spomnimo: prvi del si je ogledalo več kot 75.000 obiskovalcev, kar pomeni, da je prejel tri zlate role. Bo tudi z drugim delom tako?

Kkao ej bilo na zadnejm snemalnem dnevu, si lahko ogledate v tem prispevku. 

Družinska komedija Košarkar naj bo 2 nadaljuje duhovito pripoved o rdečelasem fantu Ranti, ki je tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval. O nerodnem in tako lenem fantu, da je morala zvečer postelja sama k njemu, sicer je kar stoje zaspal. Tako je bilo dokler ni usoda v njegove roke položila košarkarske žoge, ki mu je spremenila življenje. Ranta je postal izjemen športnik in privlačen mladenič. S tem je prišla tudi prva ljubezen Metka, ki jo je kljub oviram uspel osvojiti s pomočjo najboljšega prijatelja - glasnega in drznega Smodlaka. Z njim in Metko ob strani je Ranta dosegal višave na vseh področjih.Družinska komedija Košarkar naj bo 2 nadaljuje duhovito pripoved o rdečelasem fantu Ranti, ki je tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval. O nerodnem in tako lenem fantu, da je morala zvečer postelja sama k njemu, sicer je kar stoje zaspal. Tako je bilo dokler ni usoda v njegove roke položila košarkarske žoge, ki mu je spremenila življenje. Ranta je postal izjemen športnik in privlačen mladenič. S tem je prišla tudi prva ljubezen Metka, ki jo je kljub oviram uspel osvojiti s pomočjo najboljšega prijatelja - glasnega in drznega Smodlaka. Z njim in Metko ob strani je Ranta dosegal višave na vseh področjih.

Na vrhu in Šampijoni sta novi navijaški pesmi v slovenskem prostoru. Na vrhu in Šampijoni sta novi navijaški pesmi v slovenskem prostoru.

Duo BQL je med najstniki zelo priljubljen; podobno kot seveda film Košarkar naj bo. Duo BQL je med najstniki zelo priljubljen; podobno kot seveda film Košarkar naj bo.

Kaj nas čaka v drugem delu? 

BQL sta glasbenika, sicer pa tudi kdaj razgibata svoje mišice v športnem duhu. BQL sta glasbenika, sicer pa tudi kdaj razgibata svoje mišice v športnem duhu.

Slovenski pop duo s Prevalj deluje od leta 2016. Sestavljata ga brata Rok (vokal, klavir, kitara) in Anej Piletič (vokal, kitara).Slovenski pop duo s Prevalj deluje od leta 2016. Sestavljata ga brata Rok (vokal, klavir, kitara) in Anej Piletič (vokal, kitara).

Drugi del filma nadaljuje zgodbo prvega, a leto kasneje. Na videz je vse v najlepšem redu, ko poletno predpočitniško vzdušje pretresejo nepredvidene šolske obveznosti, ljubezenske težave in košarkarski zapleti. Toda Ranta in druščina se ne dajo. Drugi del filma nadaljuje zgodbo prvega, a leto kasneje. Na videz je vse v najlepšem redu, ko poletno predpočitniško vzdušje pretresejo nepredvidene šolske obveznosti, ljubezenske težave in košarkarski zapleti. Toda Ranta in druščina se ne dajo. 

Lado Bizovičar v filmu igra vlogo managerja Tinija Trsko.Lado Bizovičar v filmu igra vlogo managerja Tinija Trsko.

Gojmir Lešnjak (profesor Tundra) in Matija Brodnik (Smodlak, Rantov najboljši prijatelj). Gojmir Lešnjak (profesor Tundra) in Matija Brodnik (Smodlak, Rantov najboljši prijatelj).

Hop; gremo visoko v zrak - vse za koš! Hop; gremo visoko v zrak - vse za koš!

treniranje, trud, optimizem, ekipni duh, vztrajanje - to so vrline vsakega ekipnega športa, zato jih bomo zasledili tudi v drugem delu filma Košarkar naj bo. treniranje, trud, optimizem, ekipni duh, vztrajanje - to so vrline vsakega ekipnega športa, zato jih bomo zasledili tudi v drugem delu filma Košarkar naj bo.

Kakšna bi to bila najstniška leta brez ljubezni? Kakšna bi to bila najstniška leta brez ljubezni?

Menedžer zna biti precej neizprosen. Menedžer zna biti precej neizprosen.

Matjaž Javšnik in Ana Marija Mitič igrata zaskrbljena starša glavnega junaka Rante. Matjaž Javšnik in Ana Marija Mitič igrata zaskrbljena starša glavnega junaka Rante.

Tanja Mojzer
Foto: Košarkar naj bo 2 Press

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.