Tačke na patrulji komu boste pomagale?

11. 9. 2019

Izjemno duhovit, zabaven, poln domišljije in pisanih barv, animirani film Tačke na patrulji, prihaja v slovenske kinematografe 19. septembra. Še pred tem datumom, pa ste vabljeni v nedeljo, 15. septembra ob 11. uri na veliko premiero, na koncu katere vas čaka slastna torta. 

Pogumni psički v filmu rešujejo in varujejo vsakomur, komur pač lahko. 

Nobena naloga ni pretežka za priljubljene junake na štirih tačkah, ki varujejo in pomagajo na zemlji, v vodi in v zraku. Nobena naloga ni pretežka za priljubljene junake na štirih tačkah, ki varujejo in pomagajo na zemlji, v vodi in v zraku.

Ekipa reševalcev se bo v živahnem mestu Zaliv zabave spopadala z raznovrstnimi nalogami - med drugim bodo reševali tovorno ladjo, pingvine in kravo, ohladiti bodo morali vroče mesto in rešiti uganko izginulih mobilnikov.Ekipa reševalcev se bo v živahnem mestu Zaliv zabave spopadala z raznovrstnimi nalogami - med drugim bodo reševali tovorno ladjo, pingvine in kravo, ohladiti bodo morali vroče mesto in rešiti uganko izginulih mobilnikov.

V animirani pustolovščini se bo ekipa pogumnih kužkov, ki jih vodi desetletni fant Riki, spopadala z raznovrstnimi nalogami. Med drugimi bodo kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila reševali pingvine in jih skušali vrniti v njihov ledeni dom.V animirani pustolovščini se bo ekipa pogumnih kužkov, ki jih vodi desetletni fant Riki, spopadala z raznovrstnimi nalogami. Med drugimi bodo kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila reševali pingvine in jih skušali vrniti v njihov ledeni dom.

Reševali bodo tudi tovorno ladjo, v izjemno vročem dnevu pa bodo morali ohladiti mesto, za kar bodo potrebovali gasilsko pomoč. Pomagati pa jim bodo morali tudi policisti, saj morajo kužki rešiti uganko izginulih mobilnikov, rešiti bodo morali festival melon, za nameček pa bodo morali reševati še kravo.Reševali bodo tudi tovorno ladjo, v izjemno vročem dnevu pa bodo morali ohladiti mesto, za kar bodo potrebovali gasilsko pomoč. Pomagati pa jim bodo morali tudi policisti, saj morajo kužki rešiti uganko izginulih mobilnikov, rešiti bodo morali festival melon, za nameček pa bodo morali reševati še kravo.

Animirana pustolovščina bo na voljo v slovenski sinhronizirani verziji, kakor tudi v originalu s slovenskimi podnapisi. 

T. M.
Foto: Kolosej Press

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.