Bansi: Dogodek za prvošolčke v Minicityju!

26. 8. 2019

V Minicityju v Ljubljani nasproti Kristalne palače se v torek, 27. avgusta, od 17. ure naprej dogaja "šolska tematika". Bansi bo nagovoril letošnje prvošolčke in jim zaželel prijeten vstop v šolske klopi. Se vidimo? 

Na dogodku bomo obiskali RTV-studio, kjer se bodo otroci lahko preizkusili v vodenju Dnevnika ali katere druge oddaje, obiskali bomo tudi mlekarno, založbo in še kaj. Zelo zanimivo bo. Predvsem pa bo govor o bližajočem se prvem šolskem dnevu. 

Bansi bo prvošolčkom zaželel čudovit in dobrodošel vstop v šolske klopi.  Bansi bo prvošolčkom zaželel čudovit in dobrodošel vstop v šolske klopi.

Kdo bo snemalec in kdo voditelj? Kdo bo snemalec in kdo voditelj?

Minicity Ljubljana sicer ponuja več kot 40 kotičkov za raziskovanje, spoznavanje poklicev in zabavo malih in velikih nadobudnežev, različne tematske dogodke in nepozabno druženje.Minicity Ljubljana sicer ponuja več kot 40 kotičkov za raziskovanje, spoznavanje poklicev in zabavo malih in velikih nadobudnežev, različne tematske dogodke in nepozabno druženje.

Bansi je Minicity obiskal že večkrat. Kot vidite, ga je pregledala tudi zobozdravnica. Bansi je Minicity obiskal že večkrat. Kot vidite, ga je pregledala tudi zobozdravnica.

Tanja Mojzer
Foto: Tanja Mojzer in Minicity Ljubljana

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. marca 2020.