INTERVJU: 10 let Čarobnega dneva!

22. 8. 2019

V nedeljo, 1. septembra, le en dan pred pričetkom šole, ste vabljeni, da se udeležite neskončno pestrega čarobnega dneva, ki bo potekal v Arboretumu Volčji potok. Čarobni dan bo v svojem velikem slogu praznoval 10. obletnico delovanja in kot se za Čarobni dan spodobi izjemno zanimivih, poučnih, zabavnih in pestrih dogodivščin nikakor ne bo manjkalo. Ena vstopnica bo veljala za vso družino, kot družina pa se lahko prijavite tudi na natečaj Najbolj čarobna družina. 

Celotno prizorišče Arboretuma Volčji potok bo ponujalo ogromno vsebin za otroke vseh starosti. Manjkalo ne bo različnih delavnic, ki bodo ponujale urjenje v športu, plesu, ročnih spretnostih, risanju, barvanju in še in še. Na velikem glavnem odru bodo nastopili različni glasbeniki, plesalci, pevci in ostali. Seveda ne bo manjkalo niti različnih maskot, ki so pri otrocih še posebej priljubljene in kar kličejo po fotografiranju. 

Vse to in še več - torej v velikem slogu 1. septembra po celotnem prizorišču Arboretuma Volčji potok. 

Glavni oder bo ponujal veliko različnih nastopov. Glavni oder bo ponujal veliko različnih nastopov.

Urnik dogajanja na glavnem odru, lahko preverite tukaj. 

Na praznovanju desetega rojstnega dne bodo Čarobni dan obiskali tudi člani skupine Dunking Devils, ki bodo izvajali vratolomne športne akrobacije. Na praznovanju desetega rojstnega dne bodo Čarobni dan obiskali tudi člani skupine Dunking Devils, ki bodo izvajali vratolomne športne akrobacije.

Poskrbljeno bo za ustvarjalne rokice, športne navdušence, ljubitelje živali, adrenalina in glasbe. V osrčju pisane oaze cvetja vas bodo zabavale kreativne in plesne delavnice, gibalne urice, športni izzivi, številne predstave ter dogodivščine polne glasbe in čarobnih doživetij.»Vsako leto nestrpno pričakujem edinstvene trenutke, ki jih prinaša Čarobni dan. Moram priznati, da sem zelo ponosna na Čarobni dan, saj je postal največja enodnevna prireditev za otroke v Sloveniji. V Arboretumu Volčji Potok letos praznujemo svojo deseto obletnico in ko pomislim, da že 10 let rišemo nasmehe na obraze najmlajših, da ustvarjamo pravljico, ki piše prekrasne spomine, mi da nov zagon in motivacijo, da bomo to počeli še vsaj naslednjih 10 let. Težko je zbrati in opisati vse občutke ob tej veličastni okrogli obletnici, lahko vam zaupam le to, da so enkratni, neprecenljivi in nekaj posebnega. Obljubim, da bomo tudi letos poskrbeli za pravo čarovnijo, ki bo očarala in začarala vse, ki boste ta prekrasen dan delili z nami!«, organizatorka Barbara Novak iz Zavoda Zaupanje.

Organizatorji za vse udeležence desetega praznovanja Čarobnega dne pripravljajo posebno torto velikanko. Organizatorji za vse udeležence desetega praznovanja Čarobnega dne pripravljajo posebno torto velikanko.

Tanja Mojzer
Foto: Čarobni dan