Julija v Kranjsko Goro na filme!

17. 7. 2019

Kranjska Gora ni znana le kot prizorišče smučarskih iger, ampak se v poletnem času prelevi v že uveljavljeni filmski festival. Letos bo potekal že 4. leto; in sicer od 27. julija do 3. avguta. Festival je namenjen vsem generacijam, predvsem pa je v prvih štirih dneh velik del programa namenjen ravno vam, dragi otroci in starši. In kar je še najlepše: vse delavnice in filmi za otroke so brezplačni. 

Večina projekcij bo v primeru lepega vremena na prostem, sicer jih je pa nekaj načrtovanih tudi v notranjih prostorih. Večina projekcij bo v primeru lepega vremena na prostem, sicer jih je pa nekaj načrtovanih tudi v notranjih prostorih.

Filmi in dogodki ter delavnice se bodo odvijali na kar 11 različnih lokacijah. Vse zunanje projekcije so brezplačne, zato ni razloga, da si kakšnega filma ne ogledate. Filmi in dogodki ter delavnice se bodo odvijali na kar 11 različnih lokacijah. Vse zunanje projekcije so brezplačne, zato ni razloga, da si kakšnega filma ne ogledate.

Tudi koncerti in večerna druženja so del filmskega festivala v Kranjski Gori. Tudi koncerti in večerna druženja so del filmskega festivala v Kranjski Gori.

Seveda so zelo dobrodošli tudi otroci, še posebej v prvih dneh festivala. Zanje so pa po besedah Matjaža Javšnika zelo dobrodošle tudi različne delavnice, saj je namen festivala, da o filmih nudi tudi čim več informacij, ne le da se filmi samo predvajajo. Seveda so zelo dobrodošli tudi otroci, še posebej v prvih dneh festivala. Zanje so pa po besedah Matjaža Javšnika zelo dobrodošle tudi različne delavnice, saj je namen festivala, da o filmih nudi tudi čim več informacij, ne le da se filmi samo predvajajo.

Naj omenimo pa tudi to, da je v Kranjski Gori povečano lepo urejeno igrišče za golf. Vsebuje devet raznolikih igralnih polj, ki se razprostirajo na 17 hektarih zemljišča. Med igro je potrebno večkrat prečiti strugo Pišnice, igrišče pa obdaja čudovita narava in bližnji vršaci Julijskih Alp in Karavank.


Kaj še drugega razen golfa ponuja Kranjska Gora si lahko ogledate na tej spletni povezavi. V poletnem času so zelo dobrodošli akkšni pohodniški sprehosi, kolesarjenje za vso družino in podobno. 

Tanja Mojzer

Foto: Filmski festival Kranjska Gora, Tanja Mojzer in Hit Alpinea

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. marca 2020.