Levji kralj, kaj porečeš tokrat?

9. 7. 2019

Poznate film Levji kralj? Osvajal je naša srca že leta 1994. Tokrat pa se bomo v novi različici ponovno podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj živali. Po smrti svojega očeta Mufase želi mladi Simba prevzeti prestol, čemur nasprotuje zlobni Scar, ki ima povsem svoje načrte. Kako mu bo kljub zlobnežem uspelo in kakšne dogodivščine vse ga čakajo? 

Režiserjeva želja je bila dobiti nabor talentiranih in zelo skrbno izbranih igralcev ter pevcev na eni strani, ter izjemno talentirano in večkrat nagrajeno ekipo ustvarjalcev, da bi veličastno oživili večno klasiko. Levji kralj namreč nikakor ni pozabljen, odkar se je pojavil prvič. Režiserjeva želja je bila dobiti nabor talentiranih in zelo skrbno izbranih igralcev ter pevcev na eni strani, ter izjemno talentirano in večkrat nagrajeno ekipo ustvarjalcev, da bi veličastno oživili večno klasiko. Levji kralj namreč nikakor ni pozabljen, odkar se je pojavil prvič. 

Treba je bilo dobiti popolno in najbolj nadarjeno ekipo filmskih ustvarjalcev z vseh področij, da jim je uspelo ponovno oživiti najbolj znan animiran film vseh časov v vsej svoji veličini. Treba je bilo dobiti popolno in najbolj nadarjeno ekipo filmskih ustvarjalcev z vseh področij, da jim je uspelo ponovno oživiti najbolj znan animiran film vseh časov v vsej svoji veličini.

Izjemno znan prizor, ko Levji kralj zre v daljavo. Izjemno znan prizor, ko Levji kralj zre v daljavo.

Slovensko sinhronizacijo bo prevzel dobro znani Studio Ritem, ki je v Sloveniji najbolj znan po sinhroniziranju mnogih animiranih filmov. Slovensko sinhronizacijo bo prevzel dobro znani Studio Ritem, ki je v Sloveniji najbolj znan po sinhroniziranju mnogih animiranih filmov. 

Tanja Mojzer
Foto: Levji kralj Press
Video: Youtube napovednik

SLONTASTIČEN POZOR!

Vse do 14.11. si boste lahko vsak četrtek ob 16.10 na TV Slovenija 1 ogledali pravljice, ki jih interpretirajo znani slovenski igralci in igralke, družbo jim bo pa delal bober Bor.