NAGRADNO: Lagunko je že v akciji!

21. 6. 2019

Lagunko, glavni šef kopališča Laguna, vas že nestrpno pričakuje, saj se je danes, na prvi poletni dan odločil, da bo imel svoj prvi letošnji družinski kopalni Lagunkov dan v torek, 25. junija, ko je dela prost dan, saj praznujemo dan državnosti. Z Bansijem sta se dogovorila, da bralcem Bansijeve spletne strani poklonita dve vstopnici. Če pa to ni slontastična poletna ideja? 

Prejšnji konec tedna, natančneje 15. junija, se je odprlo priljubljeno ljubljansko kopališče Laguna Mestna plaža, v torek, 25. junija 2019, pa ste torej že vabljeni na družinski Lagunkov dan z bogatim zabavnim programom, animacijo, poslikavo telesa in še in še. Tako staršem kot otrokom seveda ne bo dolgčas. 

Če morda nsiet vedeli, se sicer Laguna Mestna plaža že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Zraven bazenov boste našli tudi veliko različnih igral na prostem, fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športnorekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.Če morda nsiet vedeli, se sicer Laguna Mestna plaža že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Zraven bazenov boste našli tudi veliko različnih igral na prostem, fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športnorekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Tekom poletja Lagunko organizira več Lagunkovih družinskih dnevov, običajno je to med vikendi. Za prvega pa se je odločil, da bo kar v torek, ko je tako ali tako praznik, pa še visoke temperature so napovedane. Tekom poletja Lagunko organizira več Lagunkovih družinskih dnevov, običajno je to med vikendi. Za prvega pa se je odločil, da bo kar v torek, ko je tako ali tako praznik, pa še visoke temperature so napovedane.

Lagunko bo poskrbel, da se boste na družinski dan zabavali tudi ob bazenih in ne samo v njih. Lagunko bo poskrbel, da se boste na družinski dan zabavali tudi ob bazenih in ne samo v njih.

Pravno obvestilo:

Vse podrobnosti o varovanju osebnih podatkov za namen sodelovanj v nagradni igri, si preberite tukaj. 

Bansi in Lagunko vam želita čudovit osvežujoč skok v poletje, zato že nestrpno pričakujeta vaše odgovore in komaj čakata, da vam polepšata morda vaš prvi kopalni poletni dan. 

 Tanja Mojzer

Foto: Kopališče Laguna Press