Kdo so dekleta iz skupine Twice?

26. 5. 2019

Imaš najljubšo glasbeno skupino? Veronika izjemno rada posluša korejsko pop skupino Twice. 

Za teh devet postavnih deklet z lepimi glasovi je izvedela preko svetovnega spleta. Prosila me je, naj ji povem več o tej popularni skupini, ki je nastala na izboru v resničnostnem šovu. Nastopati so začela leta 2015, od takrat pa se je njihova slava prav bliskovito širila. Poznajo jih številni oboževalci iz Azije, vendar pa po Evropi ta skupina še ni tako poznana.

Dekletom je ime Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung in Tzuyu.Dekletom je ime Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun, Chaeyoung in Tzuyu.

Njihova prva pesem je bila "The Story Begins" ("Začetek zgodbe"), sledila pa ji je "Like Ooh-Ahh" ("Kot Ooh-Ahh"), za svoje pesmi so prejele mnogo azijskih glasbenih nagrad in so prave ljubljenke tamkajšnjega občinstva.Njihova prva pesem je bila "The Story Begins" ("Začetek zgodbe"), sledila pa ji je "Like Ooh-Ahh" ("Kot Ooh-Ahh"), za svoje pesmi so prejele mnogo azijskih glasbenih nagrad in so prave ljubljenke tamkajšnjega občinstva.
Dekleta skupine Twice so tudi manekenke. Velika podjetja jim plačujejo, da nosijo njihova oblačila in izdelke. Zaradi njihove slave pa jih druga dekleta potem želijo posnemati. Veronika, če se morda zgleduješ po njih, naj ti povem, da imajo celo ekipo ljudi, ki skrbi, da so dobro videti in da lepo zvenijo. V svetu slave se veliko stvari vrti okrog denarja in dobičkov, zato je pomembno, da se ne obremenjuješ z lepotnimi ideali, ki jih ta skupina promovira.

Veronika, spraševala pa si tudi, kateri je moj najljubši hobi. Od kod prihajam in kaj vedno rad počnem, boš izvedela tukaj.

Pozdravčki,
Bansi

Foto: EPA
E. V.