Čokoladni konec tedna

10. 4. 2019

Le kdo ne mara čokolade? Oziroma vprašajmo drugače: katero imate najraje - belo, temno, mlečno ali roza? Ja, prav ste prebrali, letos se prvič na festivalu čokolade predstavlja tudi čokolada iz roza kakava. Od petka, 12. aprila, do nedelje, 14. aprila, je torej čas za obisk Radovljice, kjer ne bo dolgčas prav nikomur. 

  Če želite res pestro čokoladno dogajanje, ta konec tedna nikar ne izpustite obiska Radovljice. Staro mestno jedro, Radovljiška graščina, Vurnikov trg in park bodo dobesedno preplavljeni s čokoladnimi izdelki in dogodivščinami. Če želite res pestro čokoladno dogajanje, ta konec tedna nikar ne izpustite obiska Radovljice. Staro mestno jedro, Radovljiška graščina, Vurnikov trg in park bodo dobesedno preplavljeni s čokoladnimi izdelki in dogodivščinami. 

Čokoladno bo že od petka od 13. do 20. ure, v soboto in nedeljo pa od 9. do 20. ure. Čokolada torej za zajtrk, kosilo in večerjo, pa še vmes za popoldansko malico. Izvrstno kajne? Čokoladno bo že od petka od 13. do 20. ure, v soboto in nedeljo pa od 9. do 20. ure. Čokolada torej za zajtrk, kosilo in večerjo, pa še vmes za popoldansko malico. Izvrstno kajne? 

 Čokoladne izdelke okušate s pomočjo kuponov, ki jih kupite posebej na označeni blagajni. Štirje kuponi stanejo dva evra, z njimi pa lahko okušate štiri različne izdelke. Ko vam kuponov zmanjka, morate po nove, zato organizatorji priporočajo, da si približno izračunate, koliko različnih izdelkov želite poskusiti in toliko kupončkov kupite že prvič. Čokoladne izdelke okušate s pomočjo kuponov, ki jih kupite posebej na označeni blagajni. Štirje kuponi stanejo dva evra, z njimi pa lahko okušate štiri različne izdelke. Ko vam kuponov zmanjka, morate po nove, zato organizatorji priporočajo, da si približno izračunate, koliko različnih izdelkov želite poskusiti in toliko kupončkov kupite že prvič.

Letos se bo predstavilo 40 ponudnikov iz Slovenije in tujine (3 hrvaški in 1 italijanski). Na voljo bodo ponujali preko 150 različnih čokoladnih izdelkov. Poskrbljeno bo tudi za brezplačne glasbene koncerte. Med drugim bodo nastopili Zmelkoow, Ansambel Saša Avsenika, Nipke, Help! A Beatles Tribute Band, 101-ka band, Orkestri Glasbene šole Radovljica in drugi. 

Čokoladni fotoaparti. Kaj menite, koliko fotografij lahko naredite z njimi, hehe. Čokoladni fotoaparti. Kaj menite, koliko fotografij lahko naredite z njimi, hehe.

Tanja Mojzer
Foto: Žiga Živulović jr./ Bobo in Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Kako otroka odvaditi od dude? Bo Dudožer pomagal? Preverite!