Kdo gre gledat levjo pustolovščino?

1. 3. 2019

Spraševali smo vas, koliko prstov ima lev! Kdo je imel prav in prejme majico ter dve vstopnici za ogled filma Mia in beli lev?

Prejeli smo kar nekaj odgovorov na nagradno vprašanje: Koliko prstov ima lev? Spodaj hitro preberi, če si srečni nagrajenec morda ti! 

Lev ima skupaj 18 prstov! Na zadnjih tacah ima lev po štiri prste, na prednjih pa po pet prstov. Na vsaki od prednjih tac se namreč nekoliko višje na njegovih šapah nahaja še skriti, peti prst.Lev ima skupaj 18 prstov! Na zadnjih tacah ima lev po štiri prste, na prednjih pa po pet prstov. Na vsaki od prednjih tac se namreč nekoliko višje na njegovih šapah nahaja še skriti, peti prst.

V filmu boš priča odraščanju in nenavadnemu prijateljstvu med deklico in levom, ki bosta v afriški savani doživela neverjetno skupno popotovanje.V filmu boš priča odraščanju in nenavadnemu prijateljstvu med deklico in levom, ki bosta v afriški savani doživela neverjetno skupno popotovanje.

Desetletni Matej je tudi podrobneje narisal levjo šapo in pojasnil, koliko prstov imajo levi na prednjih in zadnjih tacah. Preberi!Desetletni Matej je tudi podrobneje narisal levjo šapo in pojasnil, koliko prstov imajo levi na prednjih in zadnjih tacah. Preberi!

Andraž, ki ima šest let, je tudi pravilno odgovoril na nagradno vprašanje in narisal mogočnega leva! Andraž, ki ima šest let, je tudi pravilno odgovoril na nagradno vprašanje in narisal mogočnega leva!

Film Mia in beli lev je v naših kinematografih ravno prišel na spored, nagrajenca pa si ga bosta lahko ogledala kadarkoli.

Foto: Karantanija Cinemas (1.), Sodelujoči v nagradni igri (2., 3.)
E. V.