Film: Neustrašna Mia in njen beli lev

22. 2. 2019

Desetletni Mii se je življenje obrnilo na glavo, ko se je z družino iz Londona preselila v Afriko. Zgodbo o njenem nenavadnem prijateljstvu z mogočnim Charliejem si lahko ogledaš v filmu, pri snemanju katerega je sodelovalo kar šest levov! 

Mijina družina po selitvi v Afriko upravlja kmetijo z levi, selitev pa je zanjo težak premik. Ko pride na svet mali beli lev Charlie, je Mia spet srečna in z njim vzpostavi posebno vez. 

Ko njen najboljši prijatelj dopolni tri leta, ju čaka velika preizkušnja. Mia mora Charlieju nepričakovano poiskati novo zatočišče.Ko njen najboljši prijatelj dopolni tri leta, ju čaka velika preizkušnja. Mia mora Charlieju nepričakovano poiskati novo zatočišče.

V filmu boš priča odraščanju in nenavadnemu prijateljstvu med deklico in levom, ki bosta v afriški savani doživela neverjetno skupno popotovanje.V filmu boš priča odraščanju in nenavadnemu prijateljstvu med deklico in levom, ki bosta v afriški savani doživela neverjetno skupno popotovanje.

Mia odkrije, da je njen oče prikrival skrivnost. Ker se boji, da je Charlie v nevarnosti, morata pobegniti. Najti morata kraj, kjer bi Charlie znova lahko svobodno živel.Mia odkrije, da je njen oče prikrival skrivnost. Ker se boji, da je Charlie v nevarnosti, morata pobegniti. Najti morata kraj, kjer bi Charlie znova lahko svobodno živel.

Si predstavljaš, da bi te pred hišo namesto psa takole čakal lev?Si predstavljaš, da bi te pred hišo namesto psa takole čakal lev?

Mio je zaigrala Daniah De Villiers, njeno mamo Mélanie Laurent, očeta Langley Kirkwood, Mijinega brata Micka je upodobil Ryan Mac Lennan.Mio je zaigrala Daniah De Villiers, njeno mamo Mélanie Laurent, očeta Langley Kirkwood, Mijinega brata Micka je upodobil Ryan Mac Lennan.

Film Mia in beli lev bo v kinematografih od 28. februarja. Ne pozabi sodelovati v naši nagradni igri in se potegovati za dve vstopnici in majico!

Foto, video: Karantanija Cinemas
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

 

Sodelujte v nagradni igri za film Božiček, kam si se nam skril?!