To nedeljo v Živ žavu Ernest in Celestinca

17. 1. 2019

Malo pred 9. uro zjutraj si to nedeljo oglej prvi del zgodbe o povsem nenavadnem živalskem prijateljstvu. 

Si predstavljaš, da sta mala miška in veliki medved lahko največja zaveznika? Ernest in Celestinca je risana serija, posneta po knjigah za otroke Gabriella Vincenta. Ernest, cestni glasbenik in klovn, je k sebi povabil siroto Celestinco, navihano miško. Ernest in Celestinca se obožujeta. Ker sta zelo revna, sta odlična v recikliranju, domišljiji in iznajdljivosti. Ne zamudi njunih prigod v nedeljskem Živ žavu!

Premierno bo prva risanka na sporedu to nedeljo, v Živ žavu, ob 8.55.Premierno bo prva risanka na sporedu to nedeljo, v Živ žavu, ob 8.55.

Čeprav sta po naravi samotarja, živalska zaveznika drug drugega podpirata in tolažita, ustaljeni red pa postavljata na glavo. Kajti medvedji svet prezira prijateljstvo z mišmi.Čeprav sta po naravi samotarja, živalska zaveznika drug drugega podpirata in tolažita, ustaljeni red pa postavljata na glavo. Kajti medvedji svet prezira prijateljstvo z mišmi.
V slovenskem prevodu je medvedu Ernestu glas posodil Andrej Murenc, miški Celestinci pa igralka Saša Mihelčič. V slovenskem prevodu je medvedu Ernestu glas posodil Andrej Murenc, miški Celestinci pa igralka Saša Mihelčič.
Drugim likom so glasove posodili igralci Lena Hribar, Mojca Fatur, Maja Kunšič, Vesna Pernarčič, Janez Hočevar Rifle, Marijana Brecelj, Jaka Lah, Tomo Tomšič in drugi.Drugim likom so glasove posodili igralci Lena Hribar, Mojca Fatur, Maja Kunšič, Vesna Pernarčič, Janez Hočevar Rifle, Marijana Brecelj, Jaka Lah, Tomo Tomšič in drugi.
Oglej si risanko Ernest in Celestinca in nam na bansi@rtvslo.si napiši, ali sta miška in medved lahko najboljša prijatelja.Oglej si risanko Ernest in Celestinca in nam na bansi@rtvslo.si napiši, ali sta miška in medved lahko najboljša prijatelja.

Foto: Uredništvo otroškega programa RTV
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Kako otroka odvaditi od dude? Bo Dudožer pomagal? Preverite!