Ste za ledeno trofejo? Seveda ste!

14. 1. 2019

Radi drsate? Če ja, se morate udeležiti velikega brezplačnega celodnevnega dogodka Ledena trofeja, ki bo v soboto, 26. januarja, na presihajočem jezeru Ledine pri Ratečah. 

Organizatorji sporočajo, da je zasedenih in prijavljenih vseh 64 mest za turnir hokejskih trojk na "rateškem morju."

Na Ledeni trofeji se bodo pomerile slovaške, ameriške in italijanske ekipe. Spremljevalni program prinaša zabavne in ustvarjalne vsebine za otroke in družine, tudi malo šolo hokeja, spretnostne izzive in drsanje z brezplačno izposojo drsalk v idilični zimski alpski kulisi.

Hokejske ekipe so že pripravljene. Hokejske ekipe so že pripravljene.

Po lanski premieri Ledene trofeje, projekta agencije Extrem in Hokejske zveze Slovenije, je njen tekmovalni del v svoj koledar uvrstila tudi Evropska rekreacijska in veteranska hokejska zveza, zato ne preseneča, da se bodo 26. januarja za rateški ledeni prestiž, trofejo kozoroga in pravico do hvaljenja, letos spopadle tudi ekipe iz Slovaške, ZDA in Italije. 

Dogodek je brezplačen in namenjen vsem generacijam. Dogodek je brezplačen in namenjen vsem generacijam.

Preizkusili se boste lahko tudi v strelih na gol, drugih hokejskih elementih, nagradnem spretnostnem poligonu in uživali v izbrani gostinski ponudbi.

Dogodek bo 26. januarja med 7.30 in 16.00 na presihajočem jezeru Ledine pri Ratečah. Dogodek bo 26. januarja med 7.30 in 16.00 na presihajočem jezeru Ledine pri Ratečah. 

Dogodek je lani obiskalo veliko ljudi, letos se obeta nadaljevanje te smernice. Dogodek je lani obiskalo veliko ljudi, letos se obeta nadaljevanje te smernice.

Otroci, za vas bo mala šola hokeja. Otroci, za vas bo mala šola hokeja.  

T. M.
Foto: Ledena trofeja

SLONTASTIČEN POZOR!

Ste se kdaj spraševali, kako v mlekarni naredijo kefir? 

Mi smo vse to raziskali.