Ralph, a kar v internet boš vstopil?

3. 1. 2019

Danes si življenja brez interneta nikakor več ne moremo predstavljati. Ne bi mogli komunicirati z drugimi ljudmi, obveščeni ne bi bili o dogodkih, branje klasičnih zemljevidov pa je tako ali tako že zdavnaj preteklost. Torej? Vas zanima, kako v animiranem družinskem filmu z naslovom Ralph ruši Internet: Razbijač Ralph 2, poteka vstop "v internet"?

Zelo zabavna, barvita, humorna animirana dogodivščina bo vsekakor nasmejala vas, dragi otroci in seveda tudi vaše starše. 

Ralph in Vanellope vstopita v sam intenet in že se dogajajo izjemno razburljive dogodivščine. Ralph in Vanellope vstopita v sam intenet in že se dogajajo izjemno razburljive dogodivščine.

Tako kot v vsakem animiranem filmu, vas tudi v tem čaka veliko humorja. Tako kot v vsakem animiranem filmu, vas tudi v tem čaka veliko humorja.

Film bo prvo predvajanje (premiero) doživel v nedeljo 6. januarja ob 16. uri v ljubljanskem Koloseju. Pred tem bodo v avli Koloseja tudi brezplačne otroške delavnice od 14.00 do 16.00. Kot rečeno, sledi ogled sinhronizirane animirane pustolovščine, po ogledu filma pa slastne Palačinke takoj!, z novim namazom Linolada Gold. Sicer pa na reden program slovenskih kinematografov film prihaja 10. januarja. 

T. M.

Foto: Kolosej

SLONTASTIČEN POZOR!

Ste se kdaj spraševali, kako v mlekarni naredijo kefir? 

Mi smo vse to raziskali.