Čigava je Pravljičarija pod Triglavom?

11. 12. 2018

Hitro preberi, kdo je srečni dobitnik zbirke slovenskih gorskih pravljic pravljičarke Kristine Menih! 

Pravljice iz Pravljičarije pod Triglavom, v katere te bo v družbi vil in gorskih škratov pospremila nenevarna mestna pitbulka Dixie, so bile napisane v hiški pod Triglavom. Prosili smo vas, da nam pošljete svoje risbice te naše najvišje gore. Spraševali pa smo vas tudi, kaj pomeni letnica 1895, ki je zapisana na zastavici na platnici knjige? 

Najdemo jo tudi na resničnem Aljaževem stolpu, ki označuje vrh Triglava. Kdo je poznal pravilni odgovor in nam poslal svojo risbico?Najdemo jo tudi na resničnem Aljaževem stolpu, ki označuje vrh Triglava. Kdo je poznal pravilni odgovor in nam poslal svojo risbico?

Knjigo pa prejme osemletni Luka, ki je narisal tole umetnijo!Knjigo pa prejme osemletni Luka, ki je narisal tole umetnijo!

Čestitke, Luka! Knjiga je že v rokah pismonoše in potuje v tvoji smeri. Vse ostale, ki ste sodelovali, pa bomo nagradili v kateri od drugih nagradnih iger, zato le sodelujte in spremljajte naš portal!Čestitke, Luka! Knjiga je že v rokah pismonoše in potuje v tvoji smeri. Vse ostale, ki ste sodelovali, pa bomo nagradili v kateri od drugih nagradnih iger, zato le sodelujte in spremljajte naš portal!

Foto: MMC RTV SLO
E. V.