Januarja prihaja Ledena trofeja!

27. 12. 2018

Ledena trofeja je zabavni športni dan za ljubitelje rekreativnega drsanja in hokeja na prostem na "rateškem morju". Druženje na ledu gosti idilično presihajoče jezero Ledine v bližini Kranjske Gore, osrednji dogodek celodnevnega programa pa je turnir hokejskih trojk, ki bo po lanski odmevni premieri letos dobil širše mednarodne dimenzije. 

Dogodek bo potekal 27. januarja od 7.30 do 16.00. Starši, vi boste hokej lahko igrali resno in tekmovalno, za otroke pa bo na voljo ogromno zabavnih lednih vsebin. Vstopnine ni, tako da vabljeni vsi! 

Kot rečeno, bo hokejski turnir spremljal pester program za otroke in družine, pravo ledno doživetje, kjer bo vsak našel nekaj zase. Ob navijanju za svoje favorite, bo tudi družinsko drsanje na jezeru z brezplačno izposojo drsalk, šolo hokeja na ledu za otroke, preizkusili se boste lahko tudi v strelih na gol, nagradnem spretnostnem poligonu in v drugih hokejskih elementih, obiskali Fan Shop HZS (dresi, šali, kape in druga obvezna navijaška oprema) ter uživali v izbrani gostinski ponudbi.Kot rečeno, bo hokejski turnir spremljal pester program za otroke in družine, pravo ledno doživetje, kjer bo vsak našel nekaj zase. Ob navijanju za svoje favorite, bo tudi družinsko drsanje na jezeru z brezplačno izposojo drsalk, šolo hokeja na ledu za otroke, preizkusili se boste lahko tudi v strelih na gol, nagradnem spretnostnem poligonu in v drugih hokejskih elementih, obiskali Fan Shop HZS (dresi, šali, kape in druga obvezna navijaška oprema) ter uživali v izbrani gostinski ponudbi.

Hop, hop, to bo zabave! Hop, hop, to bo zabave!

"Ledena Trofeja je že na prvi izvedbi presegla vsa naša pričakovanja. Res je bilo lepo videti tako množico ljudi iz Slovenije in tujine, ki se je zabavala na ledu in ob njem. Zdaj pa želimo rasti in pritegniti tudi ekipe iz tujine, tako da bo to postal najbolj popularen regionalni hokejski dogodek za rekreativce. Ledena trofeja je lepa predstavitev hokeja med mladimi in rekreativnimi igralci, ki lahko tu igro doživijo, kot je bila na začetku - v naravi. Zato tudi na HZS-ju že komaj čakamo na ponovitev lanskega druženja."

Dejan Kontrec, generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije

Ljubitelji zimskih športov na ta dan ne smete manjkati v Kranjski Gori. Ljubitelji zimskih športov na ta dan ne smete manjkati v Kranjski Gori.

Ne skrbite, vsa oprema za odrasle in otroke bo na voljo. Ne skrbite, vsa oprema za odrasle in otroke bo na voljo.

Se vidimo, da drsamo! Se vidimo, da drsamo!

T. M.
Foto: Agencija Extrem (Press)

SLONTASTIČEN POZOR!

Ste se kdaj spraševali, kakšno je delo televizijskega kamermana?

Odgovor najdete v tem prispevku.