Angleška šola, 4. sezona: 12. del

3. 12. 2018

Pred nami je še zadnja razburljiva dogodivščina naših junakov Paula, Millie, kengurujke Kangi in njenega sinčka Joeyja, ki skupaj rešujejo izzive in preplete v čarobnem mestu Storyville. Skupaj smo spoznavali pomembne vrednote, kot so prijateljstvo, skrb za okolje in pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Za vsak uspešno opravljeni izziv pa smo pridobili tudi nagrado, novo ČRKO angleške abecede.

Čez zimo se tako poslavljamo od naših junakov in vam želimo prijeten ogled zadnjega, dvanajstega nadaljevanja naše najljubše angleške šole Helen Doron. Tokrat se bodo naši angleški junaki, Paul, Millie, kengurujka Kangi in Joey, spopadli z zmešnjavo v mestu Storyville, ki se je zgodila zaradi nedelujočih semaforjev in pridobili še eno črko angleške abecede. Kdo ugane, katera črka nas čaka na koncu zadnjega dela?

12. del 4. sezone angleškega tečaja More Jump with Joey bo na Bansijevi spletni strani na voljo od 3. 12. 2018 od 7. ure do 10. 12. 2018 do 7. ure zjutraj.  S tem delom zaključujemo četrto sezono engleške šole Helen Doron English. 

Kaj je Jump with Joey?

Jump with Joey je tečaj angleščine, ki je primeren za otroke med 6. in 9. letom starosti in je prvi tečaj Helen Doron English, ki uporablja tehnologijo "augmented reality" oz. obogatene resničnosti. S ponavljajočim poslušanjem, pozitivno spodbudo in zabavnimi pogovori v angleščini angleški liki oživijo ter otroke učijo intonacije in pravilne izgovorjave. Skozi tečaj tako otroci obogatijo svoje besedišče ter spoznavajo pomembne vrednote, kot sta prijateljstvo in skrb za okolje.

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey otroci spremljajo nove dogodivščine najljubših angleških junakov Paula Warda, njegove prijateljice Millie, kengurujke Kangi in njenega navihanega sinčka Joeyja.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English