Komu bo delal družbo neustrašni kos?

21. 11. 2018

Slikanico O kosu, ki je bil vsemu kos, si lahko ogledaš kar ob poslušanju radijske igre, po njej pa je nastala tudi spletna aplikacija! Kdo prejme v dar slikanico?

Naročili smo vam, da nam pošljete svoje risbice ali pa fotografije ptičjih hišic, ki ste jih napolnili s hrano za ptice. Lanske fotografije vrabčkov je v imenu Klavdije in Mance poslala njuna mamica.

Čestitamo, dekleti! Sta srečni nagrajenki in slikanica O kosu, ki je bil vsemu kos je že na poti k vama! Ko bosta slikanico preučili, lahko skupaj s starši v trgovini Google Play poiščeta še brezplačno spletno aplikacijo in neustrašnega očka kosa spoznata še na drugačen način.

Živjo, Bansi!
V imenu Klavdije in Mance pošiljam fotografije ptičjih krmilnic (ter tudi gnezda, ki smo ga našli). Letos so nas veliko obiskovali kosi in nam pozobali kar veliko češenj ter grozdja. Malo smo bili na njih jezni pa jih nismo fotografirali. ☺ Zato pošiljam lanske fotografije.

Vrabčke sta lani takole nahranili s semeni, ki sta jih pustili v ptičji krmilnici.Vrabčke sta lani takole nahranili s semeni, ki sta jih pustili v ptičji krmilnici.

Deklici sta našli tudi takšno ptičje gnezdo.Deklici sta našli tudi takšno ptičje gnezdo.

Foto: T. Z.
E. V.