NAGRADNO: Pravljičarija pod Triglavom

20. 11. 2018

Se ti zdi, da so pitbuli nevarni psi? Koliko pa misliš, da vedo o vilah in škratih, ki prebivajo v slovenskih gorah? 

Vse to si lahko prebereš v novi zbirki zgodb z naslovom Pravljičarija pod Triglavom, ki jo je izdala Planinske zveza Slovenije. S pitbulko Dixie se lahko sprehodiš po pravljicah, ki se odvijajo v dolini Trente, na samem triglavskem vrhu in na drugih prizoriščih našega Triglavskega parka. Zgodbice je prispevala pisateljica Kristina Menih, ki je vse te poti raziskovala v družbi resnične psičke Dixie. Odgovori na nagradno vprašanje ali pa nam pošlji risbico in knjiga je lahko tvoja!

Mestna pitbulka Dixie je glavna junakinja potepanj pod Triglavom. Ali vidiš letnico na beli zastavi za njenim hrbtom? Morda veš, kaj ta označuje?Mestna pitbulka Dixie je glavna junakinja potepanj pod Triglavom. Ali vidiš letnico na beli zastavi za njenim hrbtom? Morda veš, kaj ta označuje?

Na predstavitvi zbirke desetih zgodb je izsek iz vsebine Pravljičarije pod Triglavom predstavila avtorica knjige, pravljičarka Kristina Menih.Na predstavitvi zbirke desetih zgodb je izsek iz vsebine Pravljičarije pod Triglavom predstavila avtorica knjige, pravljičarka Kristina Menih.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Foto: Iz knjige Pravljičarija pod Triglavom (1.), Manca Čujež (2.)
E. V.