Angleška šola, 4. sezona: 10. del

19. 11. 2018

V 10. delu naše angleške šole Paul in Millie pomagata pticam premagati njihov največji strah – letenje. Paul in Millie se vselej znajdeta v razburljivih dogodivščinah mesta Storyville, tokrat je na vrsti prigoda, kjer bosta pomagala pticam, ki zamujajo na družinski piknik, da se kljub strahu pred letenjem znova snidejo. Kako jima bo to uspelo, preverite v novem delu More Jump with Joey in ne pozabite na ČRKO angleške abecede, ki vselej pričaka naše junake ob uspešno opravljenem izzivu.

10. del 4. sezone angleškega tečaja More Jump with Joey bo na Bansijevi spletni strani na voljo od 19. 11. 2018 od 7. ure do 26. 11. 2018 do 7. ure zjutraj.  

S tem se angleška dogodivščina v mestu Storyville konča. Paul in Millie se domov vrneta bogatejša še za eno črko angleške abecede, to je: V kot Velma, Vincent, Van, Violin in Violet.

Kaj je Jump with Joey?

Jump with Joey je tečaj angleščine, ki je primeren za otroke med 6. in 9. letom starosti in je prvi tečaj Helen Doron English, ki uporablja tehnologijo "augmented reality" oz. obogatene resničnosti. Z njeno pomočjo, ponavljajočim poslušanjem, pozitivno spodbudo in zabavnimi pogovori v angleščini angleški liki oživijo ter otroke učijo intonacije in pravilne izgovarjave. Skozi tečaj tako otroci obogatijo svoje besedišče in spoznavajo pomembne vrednote, kot sta prijateljstvo in skrb za okolje.

Na nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey otroci spremljajo nove dogodivščine njihovih najljubših angleških junakov Paula Warda, njegove prijateljice Millie, kengurujke Kangi in njenega navihanega sinčka Joeyja.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English