NAGRADNO: Slikanica O kosu, ki je bil vsemu kos

3. 11. 2018

Kako bi ti iz jajc izvabil ptičke? In kako se je z njimi znašel očka kos, lahko izveš v pravljici, ki sta jo napisala Urška Kozak in Kobrowsky. 

Novo knjigo projekta Nadebud si lahko ogledaš ob poslušanju radijske igre, po njej pa je nastala tudi spletna aplikacija. Bi jo rad imel? Potem preberi, kaj moraš storiti, da boš sodeloval v nagradni igri.

V knjigi lahko izveš, kako je iz jajc svoje mladičke ptičke zvabil pogumni kos.V knjigi lahko izveš, kako je iz jajc svoje mladičke ptičke zvabil pogumni kos.

Urška Kozak in Kobrowsky ustvarjata skozi projekte zavoda Mundilfari, ki je v preteklosti otroke s knjigo Rozagroza in Plavalava že učil o neenakosti med spoloma. Ilustracije za tokratno knjigo so bile najprej velike slike, ki so jih prenesli v digitalno obliko, povezali pa so jih z zgodbo, ki jo je mogoče poslušati kot radijsko igro ali se z njo igrati preko interaktivne pravljice za pametne telefone in tablice. Avdio pravljico najdeš na spletni strani nadebud.si, brezplačno aplikacijo pa lahko skupaj s starši poiščeš v Google Play trgovini. Knjigo pa ti podarimo mi!

Misliš, da so kosu živalski prijatelji pomagali z nasveti? Preveriš lahko na zadnjih straneh knjige, kjer te čaka pop-up presenečenje!Misliš, da so kosu živalski prijatelji pomagali z nasveti? Preveriš lahko na zadnjih straneh knjige, kjer te čaka pop-up presenečenje!

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Foto: Iz slikanice
E. V.