NAGRADNO: Čebelice za štiri srečneže

24. 10. 2018

Sedem pravljic iz knjižne zbirke Čebelice je dobilo radijsko in televizijsko preobleko. Bi tudi ti imel svoje čebelice za domov? 

Potem spodaj hitro preberi, kaj moraš storiti, da postaneš eden izmed srečnežev. Štirje bodo slikanice iz založbe Mladinska knjiga prejeli kar po pošti. Če bi rad, da te brenčanje televizijskih slikanic Čebelice zamoti med izpolnjevanjem naloge, jim v družbi Bobra Bora in znanih pripovedovalcev prisluhni tukaj.   

Preberi spodnjo uganko, pripravi barvice ter sodeluj v nagradni igri, ki bo potekala vse do 15. novembra.Preberi spodnjo uganko, pripravi barvice ter sodeluj v nagradni igri, ki bo potekala vse do 15. novembra.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Foto: RTV
E. V.