Angleška šola, 4. sezona: 9. del

12. 11. 2018

Bližamo se koncu naše angleške šole, saj smo že pri 9. delu. Tokrat se je v mestu Storyville izgubil pes Fido. Paul in Millie priskočila na pomoč in pomagata iskati pogrešanega Fida. Ali jima ga bo uspelo najti in si s tem prislužiti novo črko angleške abecede? Preverite v tokratni epizodi More Jump with Joey. 

9. del 4. sezone angleškega tečaja More Jump with Joey bo na Bansijevi spletni strani na voljo od 12. 11. 2018 od 7. ure do 19. 11. 2018 do 7. ure zjutraj.  

Kaj je Jump with Joey?

Jump with Joey je tečaj angleščine, ki je primeren za otroke med 6. in 9. letom starosti in je prvi tečaj Helen Doron English, ki uporablja tehnologijo »augmented reality« oz. obogatene resničnosti. Z njeno pomočjo, ponavljajočim poslušanjem, pozitivno spodbudo in zabavnimi pogovori v angleščini, angleški liki oživijo ter otroke učijo intonacije in pravilne izgovorjave. Skozi tečaj tako otroci obogatijo svoje besedišče ter spoznavajo pomembne vrednote, kot sta prijateljstvo in skrb za okolje.

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey, otroci spremljajo nove dogodivščine njihovih najljubših angleških junakov Paula Warda, njegove prijateljice Millie, kengurujke Kangi in njenega navihanega sinčka Joeyja.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English