Angleška šola, 4. sezona: 7. del

29. 10. 2018

V 7. delu naše angleške šole Joey v svoj dom povabi goste, ki v hiši naredijo popolno zmešnjavo. Kdo se je pridružil našim angleškim junakom, preverite v novem delu More Jump with Joey. Paul in Millie se vselej znajdeta v razburljivih dogodivščinah mesta Storyville, tokrat je na vrsti prigoda, kjer bosta pomagala kengurujki Kangi, ki je vsa prestrašena, saj v njeni hiši prebiva polno nezaželenih obiskovalcev.

Kdo se je pridružil našim angleškim junakom, preverite v novem delu More Jump with Joey in ne pozabite na novo ČRKO angleške abecede, ki vselej pričaka naše junake ob uspešno opravljenem izzivu. 

7. del 4. sezone angleškega tečaja More Jump with Joey bo na Bansijevi spletni strani na voljo od 29. 10. 2018 od 7. ure do 5. 11. 2018 do 7. ure zjutraj.  

More Jump with Joey: Spider Surprise (epizoda sedem)

Kot po navadi Paul in Millie v svoji hišici na drevesu igrata karte in spoznavata nove angleške besede, a tik pred zmago Paula ju kengurujka Kangi pokliče na pomoč v mesto Storyville. V mestu padeta v grmovje in se znajdeta pred Kangijino hišo. Ta vsa prestrašena pride ven in jima pojasni, da si nikoli več ne bo privoščila sprostitvene kopeli v svoji hiši. Zakaj?

Ker so vsepovsod pajki! Na zobni ščetki, na milu, v umivalniku in celo na Kangijinem nosu! Iz hiše priskaklja tudi Joey, ki pojasni, da je pajke v hišo povabil prav on, saj zunaj ne morejo spati. A Kangi se jih močno boji. Joey pojasni Paulu in Millie, da jih lahko spoznata in se prepričata, da pajki sploh niso grozljivi.

V kopalnici tudi Millie prizna, da se boji insektov. A ji eden izmed pajkov hitro pojasni, da pajki niso insekti, in jim razloži razliko. V kopalnici zdaj prebiva več vrst pajkov, med drugimi tudi Tina, ki je še posebej nadarjena. Na ogledalo je namreč znala napisati celo Millijino ime. Kmalu Paul in Millie opazita, da ni nikakršne nevarnosti, da bi jima pajki kaj naredili, zato v kopalnico povabita tudi Kangi. Ta obrazloži, da ima rada goste, a takšne, ki pospravljajo za seboj. Oni so za sabo pustili pravo zmešnjavo.

Pajki se opravičijo, pospravijo in Kangi v zameno za gostoljubnost obljubijo celo večerjo. S tem se angleška dogodivščina v mestu Storyville konča. Paul in Millie se domov vrneta bogatejša še za eno črko abecede, to je: Q kot Queen, Quentin, Quiche in Quack.   Kaj je Jump with Joey?

T. M.
Foto in video: Helen Doron English