Angleška šola, 4. sezona: 5. del

15. 10. 2018

Ne boste verjeli, pred nami je že 5. del zabavne angleške šole, ki jo lahko spremljate ekskluzivno na Bansijevi spletni strani. Tokrat se je v škripcih znašel naš junak Paul, ko se je moral spoprijeti s svojim strahom pred metanjem žoge na koš. 

Paul in Millie bosta priskočila na pomoč, ko na olimpijskih igrah v mestu Storyville pri košarki primanjkuje igralcev. Če bo Paulu uspelo premagati svoj strah in nam prislužiti novo črko angleške abecede, preverite v tokratni epizodi More Jump with Joey.

Smo že pri petem delu priljubljene angleške risane nanizanke. Z večkratnim ogledom risanke boste dodobra izurili vašo angleščino. Smo že pri petem delu priljubljene angleške risane nanizanke. Z večkratnim ogledom risanke boste dodobra izurili vašo angleščino.

What is Jump with Joey?

Jump with Joey je tečaj angleščine, ki je primeren za otroke med 6. in 9. letom starosti in je prvi tečaj Helen Doron English, ki uporablja tehnologijo »augmented reality« oz. obogatene resničnosti. Z njeno pomočjo, ponavljajočim poslušanjem, pozitivno spodbudo in zabavnimi pogovori v angleščini, angleški liki oživijo ter otroke učijo intonacije in pravilne izgovorjave. Skozi tečaj tako otroci obogatijo svoje besedišče ter spoznavajo pomembne vrednote, kot sta prijateljstvo in skrb za okolje.

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey otroci spremljajo nove dogodivščine njihovih najljubših angleških junakov Paula Warda, njegove prijateljice Millie, kengurujke Kangi in njenega navihanega sinčka Joeyja.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English