Angleška šola, 4. sezona: 4. del

8. 10. 2018

Smo že pri četrtem delu naše angleške šole. Tokrat se je v težavah znašla naša priljubljena Kangi. Kako ji bosta na pomoč priskočila junaka Paul in Mille, preverite v novi epizodi More Jump with Joey.

Nadaljujejo se dogodivščine v mestu Storyville, kjer Paul in Millie uživata v razburljivih dogodivščinah, ko skupaj spoznavamo nove angleške besede in se učimo pomembnih življenjskih vrednot, kot sta prijateljstvo in skrb za druge. Naša junaka za vsak uspešno opravljeni izziv prejmeta tudi z novo črko, ki sestavlja angleško abecedo.

Na vrsti je prigoda, kjer bosta Paul in Millie pomagala Kangi, ki zaradi svoje alergije na cvetlični prah ne more zaliti cvetlic na domu svoje prijateljice Lidie, medtem ko je na počitnicah.

What is Jump with Joey?

Jump with Joey je tečaj angleščine, ki je primeren za otroke med 6. in 9. letom starosti in je prvi tečaj Helen Doron English, ki uporablja tehnologijo »augmented reality« oz. obogatene resničnosti. Z njeno pomočjo, ponavljajočim poslušanjem, pozitivno spodbudo in zabavnimi pogovori v angleščini, angleški liki oživijo ter otroke učijo intonacije in pravilne izgovarjave. Skozi tečaj tako otroci obogatijo svoje besedišče ter spoznavajo pomembne vrednote, kot sta prijateljstvo in skrb za okolje.

V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey otroci spremljajo nove dogodivščine svojih najljubših angleških junakov Paula Warda, njegove prijateljice Millie, Kangi in njenega navihanega sinčka Joeyja.V nadaljevalnem tečaju More Jump with Joey otroci spremljajo nove dogodivščine svojih najljubših angleških junakov Paula Warda, njegove prijateljice Millie, Kangi in njenega navihanega sinčka Joeyja.


 

T. M.
Foto in video: Helen Doron English