Čebelice, priletele na TV Slovenija!

21. 9. 2018

Čebelice, serija sedmih televizijskih slikanic, je sprva nastala v počastitev Svetovnega dneva čebel, ki ga letos, prav na pobudo Slovenije pri Organizaciji združenih narodov praznuje ves svet. Najprej so Čebelice nastale v radijski, sedaj pa so na sporedu še v televizijksi obliki. Preverite, kdaj bodo, oziroma so že bile, na sporedu, da jih ne zamudite. 

Bober Bor pač ne more, da ne bi imel pripomb v studiu, hehe. Bober Bor pač ne more, da ne bi imel pripomb v studiu, hehe.

Matej Puc, ki je prebral pravljico O kralju, ki ni maral pospravljati. Seveda mu je v radijskem studiu družbo delal tudi radovedni bober Bor. Matej Puc, ki je prebral pravljico O kralju, ki ni maral pospravljati. Seveda mu je v radijskem studiu družbo delal tudi radovedni bober Bor.

Pravljici avtorice Anite Leskovec Pujsek in ura, ki jo pripoveduje igralka Ajda Smrekar, lahko prisluhnete tukaj. Kot lahko razberete iz seznama, je pravljica že bila predvajana na TV Slovenija. 

T. M.
Foto: Lahko noč, otroci! 

SLONTASTIČEN POZOR!

Vse do 14.11. si boste lahko vsak četrtek ob 16.10 na TV Slovenija 1 ogledali pravljice, ki jih interpretirajo znani slovenski igralci in igralke, družbo jim bo pa delal bober Bor.