PODELJUJEMO: 11 šolskih urnikov!

27. 8. 2018

Šola počasi že trka na vrata. Imate že vse šolske potrebščine? Učbenike, zvezke, torbo, pisala, copate in druge nepogrešljive šolske stvari? Če morda še nimate urnika, vam ga pa poklonimo mi. 

V sodelovanju s kinematografom Kolosej in filmom Skrivno življenje mačk ter filmskim distributerjem 2i Film bralcem poklanjamo enajst urnikov, ki jih boste lahko nalepili v sobo (na omaro, vrata oz. katero drugo vidno mesto). 

Tako boste vedno organizirani in vnaprej vedeli, kaj vas čaka v tekočem tednu. 

Zanimiva in praktična gesta, kajne? Po navadi si učenci urnik nalepijo na kakšno vidno mesto doma, v šolski torbi oziroma kamor koli drugam po lastni presoji. Organiziranost je namreč lahko ključ do uspeha in prav je, da veste, kakšne obveznosti imate čez dan in v tekočem tednu. 

Pravno obvestilo

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

T. M.
Foto: T. M.