NAGRADNO: 2 vstopnici za Lagunkov dan!

9. 8. 2018

Kdo se rad kopa v bazenih v teh vročih poletnih dneh? Hitro roke v zrak! Ja, ja, smo prepričani, da prav vsi. In da bo kopanje še slajše in pestrejše, vam poklanjamo dve brezplačni vstopnici za 3. Lagunkov družinski dan, poln dogodivščin. Potekal bo v nedeljo, 12. avgusta od desete do 17. ure na kopališču Laguna, Mestna plaža na Ježici v Ljubljani. 

Otroci višine do 1 metra imajo v spremstvu staršev vedno prost vstop, na Laguni Mestni plaži so zanje vsak dan animacije, številna otroška igrala, otroški bazen z vodnimi efekti, napihljivi rekviziti in še in še.  Imetniki klubske karte Klub Laguna celo sezono kupujejo dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50 % nižjimi cenami. Za člane Laguna Befit centra z veljavno letno kombinirano karto ali karto vodenih vadb ali fitnesa pa je vstop brezplačen.

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče. Kopališče Laguna Mestna plaža bo do 1. septembra odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se lahko ohladite na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestila za vsa nočna kopanja bodo objavljena na Facebook strani).Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče. Kopališče Laguna Mestna plaža bo do 1. septembra odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se lahko ohladite na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestila za vsa nočna kopanja bodo objavljena na Facebook strani).

Pravno obvestilo: 

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

T. M.
Foto: Laguna, Mestna plaža