Kdo gre brezplačno na kopanje?

31. 7. 2018

Poletje se je zavihtelo v prave vroče dneve in noči. Prav vsi iščemo ohladitev nekje v senci, bazenu ali morju. Tokrat vam poklanjamo dve vstopnici za kopališče Laguna na Ježici v Ljubljani. 

Na kopališču Laguna se lahko večkrat udeležite družinskih tematskih dnevov, kjer ne manjka športnih animacij, nagradnih iger, plesa in še česa. Na kopališču Laguna se lahko večkrat udeležite družinskih tematskih dnevov, kjer ne manjka športnih animacij, nagradnih iger, plesa in še česa.

V vročih večerih se zelo prileže nočno kopanje. V vročih večerih se zelo prileže nočno kopanje.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

T. M.
Foto: Laguna

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.