Podeljujemo vstopnice za Minicity Ljubljana!

7. 6. 2018

V Minicityju v ljubljanskem BTC-ju se lahko po novem v krtini pridružiš Krtku Črtku, pokukaš v Čudogozd, animiraš klepetavega Kakaduduja, raziskuješ svet kot Firbcologi ter postaneš Infodromov poročevalec! 

V ljubljanskem BTC-ju, kjer domuje mesto za otroke - Minicity, so ti v novem RTV-jevem televizijskem kotičku na voljo številni rekviziti, kot so ročne lutke in posebna garderoba za voditelje in novinarje na terenu. Tam lahko spoznaš različne ustvarjalne medijske poklice, kot so: scenograf, scenski delavec, rekviziter, scenarist, režiser, tonski mojster, voditelj, novinar, animator … Ob odprtju RTV-jevega televizijskega kotička podeljujemo 5 vstopnic za obisk ljubljanskega Minicityja!

Na odprtju našega televzijskega studia za otroke je zbrane obiskovalce presenetil Ribič Pepe!Na odprtju našega televzijskega studia za otroke je zbrane obiskovalce presenetil Ribič Pepe!

Tvoj televizijski nastop, ki ga bo v RTV-kotičku posnela kamera, boš prejel tudi za spomin!Tvoj televizijski nastop, ki ga bo v RTV-kotičku posnela kamera, boš prejel tudi za spomin!

___________________________________________________________________________________________

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.