Čebelica Maja, koga si osrečila?

28. 2. 2018

Čebelica Maja je priletela in razodela, komu bo dve vstopnici v žep pripela. Pripravljeni na poseben čebelji polet.Te dni čebelica Maja pridno polni kinodvorane, dvakrat dve vstopnici pa je podelila tudi med Bansijeve bralce. Poglejmo, kdo je imel največ sreče.

Nagradno igro smo razpisali v tem prispevku, kjer si lahko preberete tudi veliko informacij o  najnovejšem animiranem filmu Čebelica Maja: Medene igre.

Jon:

Zdravo. Majini prijatelji so: Vili, Arnie in Barney. Maja mi je všeč, ker je zelo vesela, radovedna in pa predvsem zvesta prijateljica!!  

Lp, Jon

 

 

Nataša:

Živijo Bansi!!

Kot zvesta obiskovalka in bralka tvoje spletne strani BANSI.SI, sem videla, da je k tebi na obisk prišla Čebelica Maja ter ti prinesla vstopnice za nov ANIMIRANI FILM: ČEBELICA MAJA - MEDENE IGRE. Zelo bi bila vesela, če bi si nove dogodiščine najbolj zabavne čebelice in njenih prijateljev lahko ogledala v Ljubljanskem Koloseju, skupaj z mamico in atijem. Na Čebelici Maji mi je zelo všeč to, da je prijazna do vseh živali na travniku, je zelo radovedna in nagajiva čebelica. Ima dva najboljša prijatelja Vilija in kobilico Flipa in učiteljico Kasandro, ki Majo uči. Doma imam tudi dva DVD-ja risank od Čebelice Maje in prijateljev. 

Pošiljam ti tudi sliko, ko sem se slikala s čebelico Majo iz balonov pred dvorano v Koloseju, ko je na velika platna prišla prva dogodivščina Čebelice Maje. Če bom imela srečo in bom izžrebana, bo karte v Koloseju prevzela mami. 

Lep zimski pozdrav ti pošiljam, Nataša

Fotografija, ki nam jo je poslala Nataša. Fotografija, ki nam jo je poslala Nataša.

Lenart in Lorina:

Bansi Živijo!

Majini prijatelji so Vili in Flip ter Arnie in Barney.

Nama je Čebelica Maja všeč, ker jo rada gledava na televiziji. Je zelo pogumna in navihana, rada pomaga in se rada zabava. Imava teto, ki ji je ime Maja in njena mami je bila za maškare čebelica. Zelo rada imava med in zato nama je všeč tudi Čebelica Maja.

Lenart (8) in Lorina (10). 

... in še pozdravček od mami

PS.: Risbice ti bova poslala po pošti.

Ema:

Trije Majini prijatelji so: Vili, Arnie, Barney. Maja mi je všeč, ker je pogumna, samozavestna in luštkana.

Ema

Žak:

Gre za nagradno igro za Čebelico Majo, ki moram povedati tri imena Majinih prijateljev. To so: trot Vili, mravljici Arnie in Barney, Kraljica, ... Čebelica Maja mi je všeč, ker je zabavna, pametna, vesela, raziskovalna in zanimiva.  
Lp, Žak 

Čebelica Maja kot jo je upodobil Žak. Čebelica Maja kot jo je upodobil Žak.

Alenka:

Prijatelji: Vili, Arnie in Barney. Maja mi je všeč, ker je pridna, nagajiva, nepozabna in razveseljuje. Popelje v otroštvo, tako mene, kot moje otroke. Lep pozdrav!

Alenka

David:

Pozdravljeni, pošiljam odgovor na nagradno vprašanje: Majini prijatelji so: čebelček Vili, mravljici Arnie in Barnie, kobilica Flip.

Pošiljam še skupno sliko s Čebelico Majo, v katero je našemljena moja najljubša vzgojiteljica Romana v vrtcu.

Lep pozdrav, David.

Vzgojiteljica Romana kot Čebelica Maja. Vzgojiteljica Romana kot Čebelica Maja.

Taja:

Dragi Bansi!

Pošiljam ti to sliko, na kateri je narisana Čebelica Maja. 

Lp, Taja

Čebelica Maja, ki jo je narisala Taja. Čebelica Maja, ki jo je narisala Taja.

In še posebno sporočilo za prihajajoči vikend. Pred filmom bo na voljo brezplačna delavnica. 

T. M.
Foto: Sodelujoči v nagradni igri

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. marca 2020.