NAGRADNO: Čebelica Maja prinesla vstopnice!

20. 2. 2018

Čebelica Maja je znova priletela na filmska platna in bo v naslednjih tednih močno brenčala okrog s svojimi dogodivščinami. Z Bansijem se je dogovorila za nekaj brezplačnih vstopnic. Se ji boste pridružili?

Le kdo ne pozna te legendarne pesmi? Pesem, ki jo vsi obožujemo že desetletja.

Čebelica Maja, ob kateri so odraščale mnoge generacije, bo ponovno poskrbela za divje dogodivščine. Prvič se je pojavila pred več kot sto leti in je kmalu postala ena najbolje branih knjig tistega časa, priljubljena pri otrocih in pri odraslih. Po prvi filmski uspešnici, ki je navduševala občinstvo vseh generacij, prihaja nadaljevanje medene zgodbe. Jo že z veseljem pričakujete?Čebelica Maja, ob kateri so odraščale mnoge generacije, bo ponovno poskrbela za divje dogodivščine. Prvič se je pojavila pred več kot sto leti in je kmalu postala ena najbolje branih knjig tistega časa, priljubljena pri otrocih in pri odraslih. Po prvi filmski uspešnici, ki je navduševala občinstvo vseh generacij, prihaja nadaljevanje medene zgodbe. Jo že z veseljem pričakujete?

Napovednik za drugi film Čebelica Maja: Medene igre

Maja, Vili, Kraljica in ostali? Kdo vam nagaja? Maja, Vili, Kraljica in ostali? Kdo vam nagaja?

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

 Bzzzzzzz ... Naj vam Čebelica Maja pričara lep nasmejan in barvit dan. 

T. M.
Foto: Čebelica Maja Press

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. marca 2020.