Brezplačni Bobri so tu!

10. 1. 2018

Letošnji, jubilejni že 10. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, bo potekal od 20. januarja do 8. februarja 2018. preverite, kdaj in kje si lahko zagotovite brezplačne vstopnice. 

Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za vsako. Vstopnic za prireditve na Bobrih ni mogoče rezervirati! Po navedenem datumu so morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Mladinskega na Trgu francoske revolucije 5. Podatke o morebitnih preostalih prostih mestih objavljamo na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, na spletni strani Bobrov in Facebook strani festivala Bobri. Če vstopnice ne bodo že pošle, pa jih lahko prevzamete tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom. Če iz kakršnih koli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu. Če ne morete na delavnico, za katero ste naredili rezervacijo, organizatorji prosijo, da to sporočite ustanovi, ki jo pripravlja.Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za vsako. Vstopnic za prireditve na Bobrih ni mogoče rezervirati! Po navedenem datumu so morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Mladinskega na Trgu francoske revolucije 5. Podatke o morebitnih preostalih prostih mestih objavljamo na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, na spletni strani Bobrov in Facebook strani festivala Bobri. Če vstopnice ne bodo že pošle, pa jih lahko prevzamete tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom. Če iz kakršnih koli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu. Če ne morete na delavnico, za katero ste naredili rezervacijo, organizatorji prosijo, da to sporočite ustanovi, ki jo pripravlja.

T. M.
Foto: Katalog Bobri

SLONTASTIČEN POZOR!

6. del angleške šole, ki jo imamo na Bansijevi spletni strani že četrto sezono, je tukaj! Na voljo bo do ponedeljka, 29. oktobra do 7. ure.