POKLIC: animator otrok

26. 10. 2017

Tridesetletni Ljubljančan Andrej Danijel je otrokom bolj znan kot Drejc. Nagajiv nasmeh, dolgi živahni lasje, speti v prav posebno pričesko, so "dodana vrednost" in zaščitni znak njegove sposobnosti zabavati otroke in jih hkrati imeti pod nadzorom.  

Animator otrok v tivolskem Lumpi parku je postal po tem, ko je nekaj let otroke in odrasle učil zimskih športnih veščin.Animator otrok v tivolskem Lumpi parku je postal po tem, ko je nekaj let otroke in odrasle učil zimskih športnih veščin.   

Ažbe je proslavljal osmi rojstni dan: kup daril, širok nasmeh in družba prijateljev so najboljša stvar!Ažbe je proslavljal osmi rojstni dan: kup daril, širok nasmeh in družba prijateljev so najboljša stvar!  

Otroke je treba najprej umiriti. Ali, kot pravi Drejc, prizemljiti!Otroke je treba najprej umiriti. Ali, kot pravi Drejc, prizemljiti!  

... pa tudi fotografirati nepozaben rojstni dan!... pa tudi fotografirati nepozaben rojstni dan!  

Množična petka je znamenje enotne podpore Drejcu, s katerim smo posneli zanimiv intervju. Množična petka je znamenje enotne podpore Drejcu, s katerim smo posneli zanimiv intervju.  
Med drugim boste izvedeli tudi, kako si uredi pričesko, kakšni so prijetni in razvajeni otroci, pa tudi, česa se je sam naučil od otrok. Izvedeli boste še, kaj so triki Toma Sawyerja.  Poglejte:

Avtorica: Saša Banjanac Lubej

Snemanje in montaža: Maja Ikanović

SLONTASTIČEN POZOR!