Rokomet!

19. 10. 2017

Kako dobro poznate rokomet? Ste ga že kdaj spremljali po televizijskih zaslonih? Vabimo vas k branju intervjuja z rokometašico Amro Pandžič, ki igra v rokometnem klubu Krim. Amra je pri tekmah v vlogi vratarke. 

Pri rokometu se zadevajo goli 8podobno kot pri nogometu, le da pri rokometu vsa igra poteka seveda z rokami, kar pove že samo ime športa). Pri rokometu se zadevajo goli 8podobno kot pri nogometu, le da pri rokometu vsa igra poteka seveda z rokami, kar pove že samo ime športa).

Rokomet je zelo borben šport. Poleg dobre kondicije moraš dobro poznati tudi pravila in seveda imeti kar najboljše znanje, kako zadeti čimveč golov. Rokomet je zelo borben šport. Poleg dobre kondicije moraš dobro poznati tudi pravila in seveda imeti kar najboljše znanje, kako zadeti čimveč golov.

V profesionalnem športu se igralci odločijo: ali bodo vratarji ali bodo pa igralci, ki poskušajo zadeti čimveč golov. V profesionalnem športu se igralci odločijo: ali bodo vratarji ali bodo pa igralci, ki poskušajo zadeti čimveč golov.

Treningi so po navadi redno vsak teden, tekme pa ob vikendih. Treningi so po navadi redno vsak teden, tekme pa ob vikendih.

Tanja Mojzer
Foto: Amra Pandžič osebni arhiv

SLONTASTIČEN POZOR!

 

Sodelujte v nagradni igri za film Božiček, kam si se nam skril?!