Ritmična gimnastika? Šport za deklice!

3. 10. 2017

Zakaj je ta šport tako priljubljen pri deklicah in zakaj je to ženski šport? Preberi intervju s trenerko iz Športnega društva Moste, Tino Čas.

Tina Čas je večletna članska državna reprezentantka; nastopila je na več evropskih in svetovnih prvenstvih, svetovnih pokalih in tekmovanjih za veliko nagrado. Njen največji uspeh je bila uvrstitev v finale evropskega prvenstva v skupinskih vajah leta 1999 v Budimpešti.  Tina Čas je večletna članska državna reprezentantka; nastopila je na več evropskih in svetovnih prvenstvih, svetovnih pokalih in tekmovanjih za veliko nagrado. Njen največji uspeh je bila uvrstitev v finale evropskega prvenstva v skupinskih vajah leta 1999 v Budimpešti.

Sara Kragulj je nastopila na več evropskih prvenstvih in na letošnjem svetovnem prvenstvu, kjer je osvojila odlično 57. mesto med 132 tekmovalkami iz 55 držav.Sara Kragulj je nastopila na več evropskih prvenstvih in na letošnjem svetovnem prvenstvu, kjer je osvojila odlično 57. mesto med 132 tekmovalkami iz 55 držav. Foto: M. Opaškar in M. Godnič
Saša Banjanac Lubej