SMEH: Živali spregovorile o vročini!

28. 8. 2021

Čas je za malce smeha v tem vročinskem valu. Kaj menite, kaj bi nam povedale različne živali, če bi jih vprašali, kako se počutijo v tej neznosni vročni. Pripravljeni na smeh? Gremo!

Levinja: "Joj, joj, joj, pa joj. Kam naj se umaknem? No, kam? Povejte mi! Tako mi je vroče, da ne morem razmišljati! Možgani se mi topijo!"Levinja: "Joj, joj, joj, pa joj. Kam naj se umaknem? No, kam? Povejte mi! Tako mi je vroče, da ne morem razmišljati! Možgani se mi topijo!"

Kamela: "Saj sem navajena na vroče, ampak, a veste, kaj? Kar je pa preveč, je preveč! A ta predpasnik pa tudi moram imeti na hrbtu, a ne da ga moram? Ja, seveda!"Kamela: "Saj sem navajena na vroče, ampak, a veste, kaj? Kar je pa preveč, je preveč! A ta predpasnik pa tudi moram imeti na hrbtu, a ne da ga moram? Ja, seveda!"

Muca: "Mijauuuuuuu, še gledati ne morem! Pa to je nesprejemljivo! A mi lahko poveste, kdo je nasproti mene. Sonce mi sije naravnost v oči. Kje je kakšna senca? Prosim usmerjajte me!"Muca: "Mijauuuuuuu, še gledati ne morem! Pa to je nesprejemljivo! A mi lahko poveste, kdo je nasproti mene. Sonce mi sije naravnost v oči. Kje je kakšna senca? Prosim usmerjajte me!"

Psa: "To sploh ni vprašanje! Seveda greva s tabo na sup. Ampak midva ne bova supala. Midva sva potnika!"Psa: "To sploh ni vprašanje! Seveda greva s tabo na sup. Ampak midva ne bova supala. Midva sva potnika!"

Pes: "A dej , no, dej, pa saj to ne moreš verjet! Toliko poletij ko imam za sabo in se lahko sprehajam s prijatelji po plaži, letos se mi nihče noče pridružiti. Saj zdaj mi je jasno, zakaj."Pes: "A dej , no, dej, pa saj to ne moreš verjet! Toliko poletij ko imam za sabo in se lahko sprehajam s prijatelji po plaži, letos se mi nihče noče pridružiti. Saj zdaj mi je jasno, zakaj."

Lisica: "A to je to ali kaj, sonček? A samo 40 stopinj? Ah, no! Sem mislila, da se boš malce bolj potrudil!"Lisica: "A to je to ali kaj, sonček? A samo 40 stopinj? Ah, no! Sem mislila, da se boš malce bolj potrudil!"

Tanja Mojzer
Foto: Pixabay