VIDEO: Jan in robotsko tekmovanje

26. 10. 2020 - Spoznaj Jana in njegove prijatelje v kratkem dokumentarnem filmu

Jan je del skupine sestavljalcev robotov iz kock. Ne samo, da se Robosončki pripravljajo na veliko tekmovanje, sodelovali bodo tudi pri dobrodelnem natečaju.

Letošnji izziv natečaja je najti rešitev, ki bo pomagala starejšim ljudem. Čeprav so starejši ljudje videti drugačni od otrok, je desetletni Jan prepričan, da bo on še vedno mlad po srcu, tudi če bo dosegel visoko starost in imel sive lase. Te zanima, kakšen roboizum so si za natečaj zamislili otroci? Misliš, da so zmagali na tekmovanju? Oglej si video na dnu prispevka!

Jan iz Kopra obožuje robote. Zelo zabavno se mu zdi igrati z njimi, še bolj zanimivo je, če jim sam daješ naloge.Jan iz Kopra obožuje robote. Zelo zabavno se mu zdi igrati z njimi, še bolj zanimivo je, če jim sam daješ naloge.

Jan pa ni le odličen konstrukter robotov, hodi tudi v glasbeno šolo in deska!Jan pa ni le odličen konstrukter robotov, hodi tudi v glasbeno šolo in deska!

Spoznaj Jana in njegove prijatelje v kratkem dokumentarnem filmu Otroškega in mladinskega programa RTV Slovenija z naslovom Rešitev za starejše.

Foto, video: RTV SLO
E. V.