Angleška šola 12. del

28. 11. 2016

Ste pripravljeni za skok v magično knjigo Rim (Book of Rhymes), še zadnjič v letošnjem letu? Čaka nas še ena razburljiva dogodivščina v družbi prebrisanega Paula Warda, vsestranske Granny Fix in simpatičnega Flupa. 

Naši junaki so tudi tokrat postavljeni pred izziv. Zvezde na nebu ne morejo zasijati, saj se zimski oblak noče posloviti in vztrajno zakriva nebo. Oblak pravi, da ima rad sneg in belo pokrajino. Granny Fix pa vztraja, da je po zimi čas za pomlad in da mora prepustiti pokrajino cvetočim rožicam.

Paul se domisli, da medvedek Teddy lahko odpihne stran oblak. Z avtomobilom Granny Fix se vsi skupaj odpravijo do jame medvedka Teddyja. Ko prispejo do jame, to najprej razsvetlijo, nato pa zapojejo še budnico za medvedka Teddyja. Teddy se predrami in hitro preobleče iz pižame v dnevna oblačila.

Skupaj se nato podajo iz jame, kjer medvedek Teddy iz neba odpihne zimski oblak in tako nad pokrajino prinese pomlad. Granny Fix, Paul, Flupe in medvedek Teddy še zadnjič v tej sezoni zapojejo skupaj pesmico Twinkle Twinkle Little Star.
Pokrajino razsvetli sonce, mi pa se od naših junakov za zdaj poslovimo. Nadaljnje dogajanje v magičnem svetu junakov lahko spremljajte še naprej na Facebooku in njihovi spletni strani. 
See you next year! 

_________________________________________________________________________

Od šole angleščine se bo Slon Bansi v živo poslovil na dogodku Hello Winter.
Ta bo potekal 10. decembra, ob 10. uri, v centru Helen Doron English Ljubljana.
Skozi glasbo in igro boste lahko brezplačno vstopili v pravljični praznični december. Čakajo vas ustvarjalne delavnice, družabne igre in ogled božičnih risank.

Tako kot lani boste lahko tudi letos uživali v brezplačnem pozdravu zimskega letnega časa v angleških delavnicah. Obiskal ga bo tudi Bansi. Dogodek bo potekal 10. decembra od 10. do 12. ure v prostorih Helen Doron English v Ljubljani. Tako kot lani boste lahko tudi letos uživali v brezplačnem pozdravu zimskega letnega časa v angleških delavnicah. Obiskal ga bo tudi Bansi. Dogodek bo potekal 10. decembra od 10. do 12. ure v prostorih Helen Doron English v Ljubljani.

Prijavite se lahko na ljubljana@helendoron.com ali telefonski številki 051 665 700.
Število mest je omejeno. Otroci do tretjega leta morajo biti v spremstvu staršev.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.