Angleška šola, 10. del

14. 11. 2016

Ste pripravljeni na novo epizodo iz serije risank More Fun with Flupe z naslovom Boat on the Sea? V magični knjigi Rim (Book of Rhymes) bodo prebrisani Paul Ward, vsestranska Granny Fix in simpatični Flupe tokrat skušali rešiti izziv, ki ga je povzročilo slabo vreme z nevihto in vetrom. Vesla barčice so se namreč zlomila.

Granny Fix sprva pobrska po svojem magičnem predpasniku, če bi v njem našla nova vesla, a teh ne najde. Paul se nato domisli, da so vesla narejena iz lesa, tega pa lahko najdejo v zasneženem gozdu.

Smo že pri 10. delu naše angleške šole. Smo že pri 10. delu naše angleške šole.

Z lesom bodo lahko naši junaki izdelali nova vesla. Granny Fix, Flupe in Paul si nadenejo topla oblačila, ki jih bodo obvarovala pred mrazom v zasneženem gozdu, ter krenejo na pot z vlakom.

Na poti zapojejo še Here we go Looby Loo pesmico:

Ko prispejo v gozd, Paul kmalu zagleda les. Granny Fix poprime za orodje in nemudoma izdela nova lesena vesla. Da bi se pogreli, si naši junaki privoščijo še slastno juho Granny Fix, nato pa se z vlakom ponovno vrnejo do barčice, ki čaka na vesla. Na poti jih preseneti še dež, ki si ga ogledajo skozi okno.
Ko se vrnejo do barčice, je ta izjemno hvaležna za nova vesla. V lepem vremenu skupaj odplujejo na morje in zapojejo pesmico o barčici na morju - Boat on the Sea.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.