NAGRADNO: Rojstni dan, dežnik, barvice, baloni in karte!

8. 11. 2016

V tokratni nagradni igri, ki smo jo zasnovali skupaj s šolo angleščine Helen Doron English, podarjamo dva modra dežnika, 2 kompleta igralnih kart Old maid, 2 kompleta barvic, 5 balonov in dve zapestnici. In pa glava nagrada: praznovanje rojstnega dne, kadar koli do konca šolskega leta. 

Dežniki so otroški in več kot primerni za prihajajoče deževne in zasnežene dni. Z igralnimi kartami boste lahko spoznavali nove angleške besede, barvice so namenjene seveda risanju in barvanju, balone tako ali tako obožujemo vsi, zapestnica pa bo krasila vaše zapestje in je pravi modni dodatek. 

Nagradice, ki jih poklanjamo skupaj z angleško šolo Helen Doron English. Nagradice, ki jih poklanjamo skupaj z angleško šolo Helen Doron English.

Komplet žepnih barvic in igralnih kart. Komplet žepnih barvic in igralnih kart.

Katero nagradico želite? Katero nagradico želite?

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Besedilo in fotografije: Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.