Angleška šola, 8. del

31. 10. 2016

Čas je za praznike. Čas je za počitnice. In kar je najpomembneje, čas je za novo dogodivščino iz serije risank More Fun with Flupe. Ste pripravljeni, da se skupaj z našimi priljubljenimi junaki naučite nove angleške besede, prav tako kot se teh učijo otroci v sklopu tečajev v enajstih Helen Doron English centrih po Sloveniji?

V tokratni epizodi z naslovom Poor Little Froggy bodo Paul, Granny Fix in Flupa pomagali mali žabici najti pot domov. Ta se je namreč oddaljila od mamice, medtem ko je skakala za metuljčkom. Pravo pot skušajo poiskati kar z avtomobilom Granny Fix.

Ustavijo se na križišču, kjer morajo najprej ugotoviti, ali žabica živi v morju, reki, potoku ali jezeru. Žabica jih usmeri k jezeru in naši junaki lahko nadaljujejo pot.

Ob prihodu do jezera se žabica razveseli, vendar se med poskoki udari v prst. Paul, Granny Fix in Flupa jo skušajo razvedriti s pesmico o prstkih. Sprva pomaga, a žabica pogreša mamo, zato ni srečna. Žabica živi na lokvanju številka 10. Granny Fix predlaga, da se do tja odpeljejo z barko. Paul izbere barko z motorjem, saj je ta najhitrejša. Medtem ko Paul šteje do deset, žabica že zagleda mamico in hitro odplava do nje na številko 10. Žabica je srečna, skupaj z našimi junaki pa zapoje še pesmico Poor Little Froggy. 

T. M.
Foto in video: Helen Doron English

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.